Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Segítség 3

 

VIDÉKI KÜLDIK:

A védett tanú (Badlands)

Nehézség: könnyű

A cuccomnak annyi, és Los Santosban sem voltam túl népszerű (az összes területünk odalett, pénz sem folyt be többé, és még a házam környékét is ellenséges bandák uralták), ideje volt hát felfedezni a vidéki környezetet. Tenpennyék figyelmeztetése ellenére bármikor visszatérhettem a városba némi lőszer begyűjtése végett, de én inkább � mivel a pénzem megmaradt � megvettem pár újabb házat, és elindultam a rendőrök által előírt kivégzést végrehajtani. A szövetségiek védett háza előtt leraktam a motort, és a fák között hátulra lopakodtam, majd amikor mind a négy őr elöl volt, a hátsó ajtón bementem, és a pisztolyommal lelőttem a tagot (nem használhattam durvább fegyvert, mert felismerhető fényképet kértek bizonyítékul). A szövetségieket már komolyabb fegyverekkel fogadtam. Végül lefotóztam a hullát, és a képet a megadott helyre vittem.

Tipp: A letámadás taktikája is működött volna itt, ráronthattam volna a kunyhóra, lelőhettem volna a fickót a döbbent ügynökök orra előtt, majd gyors fotó után a motorral leugrathattam volna a hegyről. Határozottan gyorsabb módszer, de beszedtem volna pár golyót�

A tartálykocsi (Tanker Commander)

Nehézség: könnyű

Catalina nagy ötlete, a benzinkút kifosztása nem jött össze, így elkötöttük a tartálykocsit. Mivel életemben nem vezettem még ekkora járművet, szokatlan volt a dolog, főleg hogy üldözőink is akadtak. Miután a naftát leszállítottuk, hazamehettem. Később még négy tankert kötöttem el, és szállítottam le rendben Whittakernek.

Tipp: Ha már ennyi krosszmotor van vidéken, és ilyen nagyok a távolságok, célszerűnek tűnt lerövidíteni az utat, árkon-bokron át.

A nagy kaszálás (Body Harvest)

Nehézség: könnyű

Sokan kergetik az igazságot; én megtaláltam, méghozzá egy szakadt hippi képében. Annak ellenére, hogy Tenpenny mutatott be neki, nem tűnt nagyon gáz alaknak. Elküldött egy farmra, hogy szerezzek neki kombájnt a kábítószer betakarításához. A gazdák nem szívesen váltak meg a gépüktől, így némi harc árán tudtam csak megszerezni. Amikor azonban felmászhattam a fülkébe, már senki nem álhatott az utamba! Ekkortájt tudtam meg, hogy a közelben vezet Smoke drogterjesztési útvonala, valamint Catalina is hívott, hogy látni akar.

Tipp: A farmra egyetlen lövés nélkül, balról kerülve is bejuthattam volna, kifelé menet már úgy sincs senki, aki megállíthatna.

Esélytelenül (Against All Odds)

Nehézség: közepe)

Maradt még három kirámolandó hely Catalina listáján (a lökött tyúk közölte, hogy belém van esve); a fogadóirodával kezdtük. Bent dobtam némi plasztikot a széf szobájának ajtajára, majd magára a széfre is, és a biztonságos távolból felrobbantottam. A visszaút nem volt leányálom, a négycsillagos körözés lelkessé tette üldözőinket. Szerencsére Dillimore-ban ismertem egy festőműhelyt�

Tipp: Dél felé néző orral parkoltam le a fogadóiroda előtt, így rögtön a műhely felé vehettem az irányt. Választhattam volna a nyílegyenes utat, vissza Catalina házához, akkor földutakon kellett volna menni, ami a sheriff terepjáróinak kényelmesebb terep, de a SWAT egységek azonnal elakadnak rajta.

Az italbolt (Local Liquor Store)

Nehézség: közepes

A következő helyszín a helyi italbolt, lett volna, de elkéstünk: néhány idióta az orrunk előtt rámolta ki a helyet. Catalina leszedte az egyiket, így felpattanhattunk a gazdátlanná vált quadra, és a nyomukba eredhettünk. Miután elkaptuk mindhármat, visszamentünk összeszedni az elszórt pénzes táskákat. Catalina érzései apadnak, már csak barátnak akar�

Tipp: Bár hamar utolértem őket, jó volt tudni, hogy akár a városszéli kalyibájukig is üldözhettem volna a gazfickókat. Ugyan összeszedtem egy körözési szintet, de ezeken a hegyi ösvényeken nem járnak rendőrök.

A kisvárosi bank (Small Town Bank)

Nehézség: könnyű

Irány az utolsó helyszín, Palomino Creek, ahol a bank biztonsági őrét lelőttem, miután a riasztó hangjára feltámadt a harci kedve. A három ATM szétverése/szétlövése után a hátsó sikátorba szaladtunk, egyenesen egy vagon rendőr karjaiba. Miután két rendőrségi motort zsákmányoltunk, megpróbáltuk lerázni a zsernyákokat. Catalinát elkapták, nekem kellett kiszabadítani. Ennek ellenére közölte, hogy szakít velem.

Tipp: Az ATM-ek két, külön lerombolható részből állnak. A motorok megszerzése után különválva haladtunk, megosztva üldözőink erejét.

Wu Zi Mu

Nehézség: közepes

Újabb arcokat ismertem meg, egy szimpla autóversenyen.

Tipp: Sok időt megtakarítottam, amikor a hajtűkanyarokat levágtam a földúton.

Viszlát drágám! � Farewell, My Love...

Nehézség: közepes)

Ugyanaz a verseny, csak most fordított irányban, ráadásul Catalina és új, hallgatag pasija ült a többi autó volánja mögé. Az új srác nem rossz, de még kell pár év, mire megtanulja a vezetés minden csínját-bínját.

Tipp: A legtöbb esetben a következő szakasz jelzésének irányában nyílegyenesen rövidíthettem.

Megyünk San Fierróba? (Are you Going to San Fierro?)

Nehézség: közepes

Miután átautóztam a fél megyét Truth farmjáig, épp időben érkeztem, hogy segítsek neki felgyújtani a kábszerültetvényt. A legtávolabbi sorral kezdtem, mert tudtam, hogy a lángszóróban nincs elég nafta egyszerre felgyújtani mindent. Amint végeztünk, megjelent a egy helikopter, de Truth minden eshetőségre felkészülve légvédelmi rakétát is tartott otthon. A heli egy idő után egyhelyben lebegett, kitűnő célpontot nyújtva.

Tipp: Az Anyahajót (Truth autója) leggyorsabban a ház mögötti réten át indulva, a vasúti síneken juttathattam el San Fierróba.

 

 

 

 

 

 

SAN FIERRO-I KÜLDIK:

Parkolj és utazz! (555 We Tip)

Nehézség: könnyű

Végre feladat adódott, elmentem a Vank Hoff Hotelhez, majd követtem a parkolófiút a garázsba, és elvettem az egyenruháját. Megvártam a hadügyes fickó autóját, hazafurikáztam vele a saját garázsomhoz, majd a bizonyítékok elrejtése után visszatéptem a hotel parkolójába (persze karcolás nélkül, különben gyanút fogtak volna). Mire a parkolófiú jött az autóért, már az utcáról hívtam a zsarukat. Később visszatértem a hotelhez, és végrehajtottam pár parkolást, így újabb állandó pénzbevételhez jutottam.